Kip bij Dolores

Sinds mei 2020 is Kiprestaurant Bij Dolores gestart. Dit kiprestaurant is een onderdeel van  Kookstudio Culinair Centrum. Het restaurant bevindt zich in hetzelfde pand in het Brabantse dorp Aarle-Rixtel aan het sfeervolle Heuvelplein. Een kiprestaurant vol sfeer maar informeel met fantastische bediening en smaakvolle kipgerechten. Alles volgens de regels van de 1,5 meter economie, dus onze tafels staan voldoende uit elkaar en we poetsen ons tepletter…..

Kiprestaurant Bij Dolores is centraal gelegen midden in Aarle-Rixtel met voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Kom langs voor een informeel , smaakvol diner of bestel je eten om mee te nemen.

We werken met verse kip en verse kruiden.

Laat je verrassen en kom eens langs!

Onze tafels zijn geschikt voor 2 personen of 4 personen uit een gezin.

We hebben een prachtige friends table tegenover de keuken waar je kunt komen genieten samen met je vrienden. Aan deze tafel kun je met 4 personen zitten (geheel volgens de richtlijnen van 1,5 meter economie). Wil je aan deze tafel zitten vermeldt dit dan bij de reservering.

Direct resereveren

Contactgegevens 

Goossensstraat 26A, 5735 CJ Aarle-Rixtel

Telefoon: 0492 381565

Web: Kip bij Dolores

Afhaaltijden

Openingstijden afhaal van woensdag tot zondag van 17:00 tot 20:00 uur

Wist je dat…

Dat de kip van Dolores 100% Halal is.

Waarom Kip bij Dolores

> Altijd vers bereide kip

> 4 dagen per week geopend (do-zo)

> Korte wachttijd: 10-20 minuten

> 100% halal kip

Onze Kip

Deze Hollandse kippen leven in een ruime stal in …….   Ze krijgen vers water en alleen gestrooide granen. De bemesting die wordt gebruikt is 100% plantaardig en de kippen zijn vrij van antibiotica. Werkelijk een top product!

Onze kippen worden eerst gegrild op de Big Green Egg. Daarna worden ze in de oven langzaam gegaard op een lage temperatuur. Dit geeft de kip een mooie garing en daardoor blijft die erg lekker sappig.

Onze kaart

Onze kaart is eenvoudig, geen keuze uit tientallen gerechten maar alles is wel heerlijk vers! We serveren kwaliteitsproducten allemaal uit de streek. Alle gerechten worden huisgemaakt zoals onze appelmoes, appeltaart, en zelfs onze sauzen, De kruiden die we gebruiken zijn vers uit eigen kruidentuin en onze frieten zijn van biologische aardappelen.

Onze kaart is geïnspireerd op basis van lokale producten, ingrediënten en recepten

Naast de kwaliteit is de prijs van de Kip bij Dolores echt goed te doen. Voor een tientje zit je lekker én gezellig te eten. Het restaurant in Aarle-Rixtel heeft zo’n casual chique sfeer dat je er altijd wel terecht kunt. Voor werk en privé, met en zonder kinderen, alleen en samen. Je zit er altijd goed.

Héél fijn voor je portemonnee

Dat lekkere eten is niet de enige reden dat je bij Dolores wilt eten. Wat nog meer, wil je weten? De scherpe prijzen! De prijs voor een half kippetje begint al bij €10,-. Geen geld, als je het ons vraagt. Heb je stevige trek, dan heb je al een hele kip voor €19,50. Verder vind je op het menu ook diverse andere kipgerechten zoals burgers (vanaf €10,50) en frisse caesar salade (vanaf €11,50). Uiteraard kun je bij je kip ook lekkere bijgerechten bestellen, zoals verse biologische frieten, krielaardappeltjes, groene salade of huisgemaakte appelmoes. De prijzen voor bijgerechten beginnen al bij €3,25.