BBQ catering bestelt u handig bij de Primo Grill Academy. Wij verzorgen graag uw barbecue catering op maat als het gaat om mooie stukken vlees zoals buikspek, staartstuk, racks, lamsvlees,  Wij bereiden het vlees voor op onze Primo Grill barbecue. Het vlees wordt gemarineerd of geïnjecteerd indien nodig en voorgegaard. Thuis kunt u dan het vlees afgaren.

Wij garanderen u een mals stukje vlees bij uw feestelijke barbecue. Desgewenst verzorgen wij ook de salades,  brood, kruidenboter, pesto en sausjes.

Bent u op zoek naar  bijzonder bbq-catering  gerechten? Wij maken graag een pakket voor uw barbecue op maat.  Bel 0492-381565 of mail voor meer informatie.

Wij maken graag een offerte op maat !!

Help! Wilt u ook eens wat anders?

“Wil jij ook eens wat anders van de BBQ dan een worstje, sateetje en een hamburger?”

“Geen standaard huzarensalade, maar bijvoorbeeld een vers gemaakte Waldorfsalade of Griekse salade”

” Zou jij ook eens indruk willen maken op je vrienden door hen eens een compleet menu voor te schotelen van de BBQ?”

“Geen sausjes uit een potje, maar eigen gemaakte sauzen, van verse ingrediënten”

“Of een lekker en mooi groot stuk vlees als bijvoorbeeld een staartstuk van de BBQ” 

Wij maken graag een offerte op maat !!

Recensies

“Mooie en ruime keukens en eetzaal waardoor ook mijn man met de rolstoel overal goed bij kan en niemand voor de voeten rolde.
Heldere recepten en taken voor iedereen. Lekker gegeten. Drankjes werden netjes bijgevuld en op tijd. Toilet was voor mijn man en rolstoel toegankelijk, maar dat hangt zeer van je handicap af. We hebben een volgende workshop alweer geboekt.”
Hennie

“Vanmiddag met 23 slagersdames uit heel Nederland geweldige kook workshop gehad! Prachtige ambiance, geweldige gastvrouw. 2 ontzettend aardige gastvrije en hartelijke koks die alles tot in de puntjes voorbereidt hadden ! Niets was te veel, alles was mogelijk, werkelijk top!! Prachtige gerechten klaar gemaakt en met elkaar een heel mooi diner genuttigd!! Zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals hartelijk dank!”
Berdien

Wij maken graag een offerte op maat !!