Gastenboek

Wij horen graag wat je van onze workshops vond. Laat het ons vooral weten.

Hieronder vindt u een aantal sprekende reactie’s:

 • We hebben een heerlijke en gezellige avond bij jullie gehad. Iedereen was enthousiast. Ik hoop dat wij het jullie niet al te moeilijk hebben gemaakt. De recepten van die avond hebben we inmiddels van jullie ontvangen dus nu kunnen we thuis onze kunsten gaan vertonen. Nogmaals  superbedankt!
  Joan van de Graft accountants
 • Wij hebben een superleuk 1e teamuitje beleefd bij Kookstudio Culinair Centrum. Dorothe was heel enthousiast bij aankomst en het gebak viel in de smaak. Bij de pubquiz deed iedereen fanatiek mee. Onze mannen hebben goed hun best gedaan in de keuken en aan de bar en iedereen was heel erg te spreken over het eten en de hele entourage. Voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.
  Knaapen Groep Son
 • Wij zijn hartelijk ontvangen door Dorothe. Na een heerlijke lunch zijn wij vertrokken naar het Klompenschuurtje waar we een workshop klompenschilderen hebben gehad. Dit is ook zeker een aanrader als combinatie met activiteiten bij de kookstudio. Tussen 3 en 8 uur hebben we een heerlijk 4 gangenmenu gemaakt met een aantal ervaren koks. Het was geweldig. Iedereen heeft genoten. De sfeer was goed het eten erg lekker en alles was top verzorgd. Dorothe en haar team weten hoe ze een dag moeten verzorgen.
  Nogmaals bedankt voor een ontzettend fijne dag!
  Marion Kindcentrum Mozaik
 • Hartelijk bedankt voor de recepten. We hebben met de hele familie van genoten van de leuke kookavond. Van jong tot oud
  Voor herhaling vatbaar. 
  Bernadette Looijen
 • Bedankt voor een fijne avond. Het hele GEA Food team heeft genoten, veel geleerd en lekker gegeten. 
  Ted Hegeman
 • Wij hebben afgelopen vrijdag samen met ons volledige kantoor en onze partners een heerlijk 7 gangen diner bereid. Het eten was super, de sfeer was perfect en wij hebben ons uitstekend vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar. Dorothe en team, bedankt voor de mooie avond! 
  Maikel, Baker Tilly Berk N.V.  
 • Mede namens alle collega’s wil ik je laten weten dat wij een hele gezellige kookworkshop gehad hebben! Lekker bezig geweest met z’n allen en super lekker gegeten! Ook onze complimenten aan Martijn, die zich enorm ingespannen heeft om het geheel in goede banen te leiden. We kijken terug op een geslaagd teamuitje! 
  Groeten van Tandartsenpraktijk Lieshout
 • Samen met mijn collega’s van Dela heb ik een kookworkshop gehad bij Kookstudio Culinair Centrum. Nadat wij verwelkomt zijn door onze gastvrouw en eigenaresse Dorothe met een welkomstcocktail zijn we aan de slag gegaan. Samen met een privé-kok en duidelijke instructies op papier hebben wij heerlijke tapas gemaakt. Meer maar dan ook meer dan genoeg voor een volwaardige maaltijd. Heel divers en vers. Er werd regelmatig gevraagd of er wijn, bier of andere drank bijgeschonken kon worden. Wij zijn in ieder geval niets te kort gekomen. Kookstudio Culinair Centrum is zeer ruim opgezet en alles ziet er heel verzorgt, schoon en hygiënisch uit. Zeker een aanrader voor groepen van weinig tot veel personen. Nogmaals bedankt Dorothe.
  Jolanda, coöperatie DELA
 • Bedankt voor de gezellige leerzame avond op zaterdag. Iedereen was enthousiast en er is de hele dag over gesproken. 
  Adrie Groentekwekerij A. van de Einden te Lierop
 • Wij hebben met het ICAS (Industrieel Contact Asten en Someren) een reguliere vergadering gehad in het Culinair centrum te Aarle-Rixtel. We hebben dit geheel in culinair thema gehouden. Eerst een presentatie verzorgd door Ivo Ploegsma van het Food Tech Park Brainport in Helmond en daarna de kooksessie. We hebben d.m.v. een loterij de groepsindeling gemaakt waarna de kok Jan  ons instrueerde hoe de amuse, het voorgerecht, het hoofdgerecht en het nagerecht te bereiden. Onder het genot van verschillende drankjes hebben we de gerechten klaargemaakt en zijn daarna aangeschoven in het gezellige restaurant. We hebben lekker gegeten en er werd heerlijke wijn geschonken. Na een voldane avond zijn we met z’n allen naar huis gegaan. Al met al was het een gezellige avond. 
  Justin
 • Nogmaals bedankt voor de geweldig leuke middag/avond die we bij jullie hebben mogen beleven. 
  Sandra Team Maaslandcollege Oss
 • Met het managementteam waren we te gast bij Culinair Centrum. In een sfeervolle en professionele omgeving werden we persoonlijk ontvangen door de gastvrouw Dorothe en hebben we heerlijk gekookt onder begeleiding van kok Jan.  We hebben genoten van ons diner in het sfeervolle blauwe restaurant wat zeer geschikt is voor kleine groepen. 
  John, Veldsink adviesgroep/VCN Nuenen
 • Dankzij de workshop voor de vrijwilligers van Savant hebben we een gezellige middag/avond gehad waarbij we veel tips hebben gekregen voor het kerstmenu. Onder begeleiding van de koks en de gastvrouw hebben we allemaal genoten van het samenwerken en samen eten. Heel veel dank aan het team van culinair centrum 
  Anja Savant Helmond
 • Alweer voor de 2e keer zijn wij met ons voltallig management te gast geweest in Culinair Centrum Aarle-Rixtel. Dit is zeker niet de laatste keer. Voldaan en opgewekt hebben we beide happenings afgerond, mede dankzij Dorothé en haar staff, die ons met een aangename mix van persoonlijke aandacht en gepaste afstand op de juiste momenten, op alle gewenste manieren ondersteund hebben. Van beamer en flipovers, aangename stoelen om de hele dag in te kunnen zitten tot drankjes en hapjes tussendoor, van lekkere lunch tot een diner op maat. In een sfeervolle industriële en tegelijkertijd ‘warme’ ruimte hebben we onze visie en elkaars jaarplannen voor volgend jaar op elkaar afgestemd, met een mooi uitzicht op de herfstachtige natuur en onder het genot van huisgemaakte lekkernijen. De eerste keer hebben we onze dag afgesloten met een lekker 4 gangen-diner. De tweede keer met een kookclinic. Erg leerzaam en leuk! Net geprijsde arrangementen, flexibiliteit, gemoedelijkheid, zorgzaamheid en sfeer zijn stuk voor stuk woorden die op Culinair Centrum Aarle-Rixtel van toepassing zijn. Ook het afspraken maken vooraf gaat erg vlot. Zeker is het ook in de zomer heerlijk vertoeven op het aan de vergaderruimte grenzende ruime terras. Ongetwijfeld daarom tot een volgende keer!
  Marga, Janssen & Janssen.
 • Dorothe arranged a cooking workshop for our 50 colleagues (from all over the world) in her 2 kitchens. She was flexible and met the dietary needs of our group.  We made starters, soup, main and dessert. The fee for the class was reasonable. We were provided with the recipes that we finished during the class.  The food was delicious. If you want a great way to slow down during business meetings and do some teambuilding as well, this is a fun way to spend part of the day! 
  Annet GNT International B.V.
 • De Houtse Kluppels hebben genoten van de Thaise kookworkshop. Kok Jan was erg behulpzaam en vol humor. Ook de drankjes werden vakkundig door Dorothe geserveerd. Een aanrader in het “aarlese”…
 • In het gastvrije Culinair Centrum hebben wij onder deskundige leiding van twee ervaren koks een smaakvol en gevarieerd diner op tafel gezet. Prima werk Dorothe!
  Herman, Probus club Helmond
 • Verrassend, sfeervol en kwalitatief culinair! Dat zijn de eerste steekwoorden die bij mij opkomen wanneer ik terugkijk aan ons bezoek bij Kookstudio culinair centrum. Vanuit mijn collega’s alleen maar leuke reacties ontvangen. Goede en gezellige begeleiding heeft ervoor gezorgd dat de teams de gerechten heerlijk hadden bereid en binnen de afgesproken tijd. Al met al een geweldige avond die zeker voor herhaling vatbaar is. Bedankt!!
  Wing e-Quest automatisering Helmond
 • Dat lekker eten met een tafel vol vrienden en vriendinnen een feest is weet iedereen wel.Maar koken is een kunst! En dat dat veel moeite kost laat Dorothé ons ongemerkt gewaar worden in haar CC. Het echte zweten begint pas als de tuinbonen voor de tweede keer gepeld moeten worden of de coquilles niet goed op hun bedje willen gaan liggen. Fysieke kracht is niet nodig, zegt ze, maar wel handigheid om de gerookte huid van de zalm te verwijderen.  Spannend allemaal.Wanneer is eigenlijk de diamanthaas gaar? Handig zo’n temperatuurmeter. Maar achteraf mag het resultaat er zijn en geeft het  een voldaan gevoel. Een geweldige ervaring met z’n allen te hebben bijgedragen aan een smaakexplosie die je ruikt, hoort en ziet. Met dank aan Dorothe en haar koks.
  BSC Het Luchtkasteel 
 • Wij vonden het een gezellige avond. Ik heb veel leuke reacties van mensen gehad die hebben genoten van het samenwerken en de gezelligheid.  De gerechten waren heerlijk en ook het actief zelf bezig zijn was super. Kortom een topavond
  Ivonne Cor Segers Gemert
 • Samen met de 2 koks hebben jullie ons een onvergetelijke avond bezorgd. Het was echt uitmuntend. Het feit dat je met een hele grote groep (30 man), toch SAMEN iets kunt doen en dat onder het genot van kwalitatief erg goed eten en drinken, maakt jullie concept geweldig. Daarnaast is de locatie ook erg goed, doordat de gezellige moderne tafelinrichting feilloos overloopt in de enorm mooie en goed uitgeruste grote keuken. Nogmaals bedankt.
  Tony Roodnat Berco Truck Components BV Schijndel
 • Bij deze wil ik jullie, als gast van Antoon bij de kookclub, bedanken voor de gezellige en van hoogstaand niveau culinaire avond. In ieder geval voor herhaling vatbaar. Graag tot ziens!
  John Veghel.
 • Wij hebben een heel geslaagde middag gehad bij je BBQ-workshop. We hebben ontzettend genoten en ik denk de jarige onder ons nog het meest van allemaal! We hebben goede tips gekregen en er allemaal van geleerd. En wat was het lekker!
  Het was goed om zo samen als gezin bezig te zijn. Dank voor jullie gastvrijheid en voor de positieve, bemoedigende hulp van Jan.
  We gaan de recepten zeker nog eens thuis uitproberen! Heel erg bedankt.
  Fam. Hendrickx, Etten-Leur
 • Dank voor de gezellige avond! We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen van onze gasten!
  Fred Bavaria
 • Dankzij het team bestaande uit o.a. Jan en Martijn(kok) en Dorothe (gastvrouw) hebben wij een geweldige avond gehad ter gelegenheid van de 50e verjaardag van mijn vrouw. Het team wist alle deelnemers (jong en oud) met geweldig enthousiasme te motiveren en maakt het gezamelijk ‘zelf’ koken tot een onvergetelijk feest. Dank jullie allemaal!
  Fam. van de Heijde Helmond
 • Hoewel onze mannen onder protest zijn mee gekomen, waren zij nog enthousiaster dan wij. Er werd vol overgave geklopt, gepureerd, gerookt, gesneden, geroerd, gemixed, gevuld en gebakken. Dit alles in kleine groepjes en onder het genot van de nodige vloeibare toevoegingen. Toen alles ook nog netjes werd uitgeserveerd en toegelicht door de vriendelijke koks kon onze avond niet meer kapot. Bovendien smaakte alles heerlijk.Kortom een geslaagde middag en avond bij het Culinair Centrum in Aarle-Rixtel.
  Ingrid en Bea Vrouwensociëteit De Vrouwenkamer
 • We hebben gisteravond een fantastische avond gehad met onze klanten. Jullie hebben daar zeer zeker aan bijgedragen, klasse gedaan.
  Geen moment verslapt, attent, vriendelijk, behulpzaam en een flinke dosis humor! Erg goed. Bedankt voor deze geweldige avond, ook namens mijn collega’s en spreek ook vast en zeker namens onze klanten, de uitvaartondernemers.
  Pieter, Wegener Media Eindhoven
 • Samen met onze vrienden van de Vrouwenkamer heb ik genoten van de gastvrijheid, de ontspannen ontvangst en de hartelijke en enthousiaste sfeer die gedurende de hele middag en avond, tijdens de kookworkshop en het gezamenlijk dineren, daar was. Het eten en de drankjes waren verrassend, overheerlijk! Hiervoor en ook voor de recepten mijn hartelijke dank.
  Hanneke Berendes societeit de Vrouwenkamer Helmond
 • Heel hartelijk dank voor jullie recepten en nogmaals voor de fantastische kookworkshop, het was ontzettend leuk en lekker!
  Fam. Jetten Asten
 • Wij hebben op 12 december met 17 personen ons eigen kerstdiner mogen maken bij Kookstudio Culinair Centrum.
  Wij werden ontzettend hartelijk ontvangen door onze gastvrouw Dorohé. Na een lekker welkomsdrankje zijn we als een speer aan de slag gegaan. We werden begeleid door Jan van de Nieuwenhof, een goede kok en gezellige man. Met zijn allen hebben we echt ons best gedaan om hem helemaal gek te krijgen, wat niet gelukt is. Hij bleef de regie houden. We hebben veel geleerd en heerlijk genoten van ons kerstdiner. Dank jullie wel Dorthé en Jan.
  Trudy-An VB&T Bouwmanagement en advies BV Eindhoven
 • Wij kunnen terug kijken op een fantastische mooie avond!!!
  We praten er hier nog steeds over hoe gezellig en lekker het was….Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen afgelopen donderdag 
  Mirjam Cialona Expo Helmond
 • Afgelopen vrijdag met in totaal 16 collega’s een erg gezellige, smakelijke en ook nog leerzame avond gehad bij jullie! Enthousiaste reacties achteraf: iedereen vond het leuk om te doen, heel ontspannen en interessant. Dorothé is een attente gastvrouw en Jan een gepassioneerde kok. Al met al een geslaagd personeelsuitje!
  Wendy, Samenwerkende Tandartsen Gemert
 • We hebben een heerlijk en gezellig bedrijfsuitje gehad. Het culinaire menu is een echte aanrader, lekkere gerechten! De kookworkshop is een erg leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, prima voor een grote groep ook. Wij waren met 20 man, en iedereen heeft zich goed vermaakt met koken, serveren en genieten van al het lekkers! Dorothe is een zeer attente gastvrouw en zorgt ervoor dat niemand iets tekort komt. Een aanrader! 
  Joyce, Spiegel Communicatie BV Deurne
 • Erg gezellige workshop met diner gehad bij jullie! De sfeer, ongedwongen en prettig, nodigt uit tot enthousiasme bij het zelf mee bereiden van een overheerlijke maaltijd! Kortom, een aan te raden uitje!
  Alphons Commanderij College Gemert
 • Ik vond de ontvangst fijn, het samen eten koken een leuke ervaring in kader van teamwor. De begeleiding van de kok was oke! Sommigen lusten geen rode kool of stoofpeertjes maar ja smaken verschillen. Al met al een geslaagde dag! Bedankt voor de recepten. Ga daar zeker nog een keer gebruik van maken.
  Lunetzorg Eindhoven
 • We hebben met collega’s en hun partners een kookworkshop gehad met 38 personen. Voor een gedeelte van de mensen ging een wereld voor hun open. Zo is onder andere ‘zongedroogde tomaten’ op de kaart gezet. Het is grappig om te zien hoe iedereen in de keuken zijn best doet om een zo’n lekker mogelijk gerecht te bereiden, terwijl dit thuis niet zo vanzelfsprekend is… Het is sowieso knap van de koks om te sturen op een zeer lekker eindresultaat, waarbij iedereen toch nog het gevoel krijgt zelfstandig een bijdrage geleverd te hebben. We kijken terug op een hartstikke leuke en gezellige avond en voor de mensen die nog van plan zijn te gaan: “Alvast eet smakelijk”. 
  Personeelsvereniging ‘De Kabouter’ Dima Group Deurne.
 • Het was een super gezellige avond. Er was een moment van rust toen ging ik even rustig staan en keek eens om mee heen. Ik zag alleen maar vrolijke en gezellige mensen om me heen. We hebben genoten.
  Ilona, RPI Paro Eindhoven
 • Zeer geslaagde workshop gehad en ontzettend lekker gegeten, het was genieten en lachen samen met de vriendengroep De Pikkels.
  Ingrid
 • Wij kunnen alleen nog zeggen top, leuk, de tijd vliegt voorbij! Voor herhaling vatbaar. Een dikke pluim
  Nicole Ammertech
 • Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de geslaagde dag gisteren. We hebben heerlijk gegeten en het was heel gezellig. 
  Annette Basisschool de Hasselbraam Deurne
 • Wij hebben een vruchtbare teambuildingssessie gehouden in jullie prachtige locatie en aansluitend genoten van een gezellige kookworkshop.
  NXP Semiconductors Nijmegen.
 • Als eerste gasten in jullie prachtige verbouwde locatie hebben wij een fijne trainingsdag gehouden met een heerlijke lunch en aansluitend een gezellige en smaakvolle kookworkshop.
  Team EMC Performace Utrecht.
 • Ik heb een fijne middag gehad met mijn collega’s. Het was erg leuk om in een gezellige setting op een heel andere manier met elkaar samen te werken. En het smaakte ook nog eens heerlijk! 
  Sanne Stabrecht College team Natuur-, schei- en wiskunde 
 • Ik heb genoten van een ontzettend leuke Italiaanse kookworkshop tijdens mijn vrijgezellenfeest! We werden hartelijk ontvangen, zijn goed begeleid en hebben heerlijk gegeten. Zeker een aanrader! 
  Joyce
 • Ik wil kok Martijn en Dorothe nog bedanken voor het heerlijke eten en de gezellige avond gisteren! Het was voor ons een geslaagd uitje voor ons vrijgezellenfeest en dat komt mede door jullie relaxte ontvangst!
  Ilse
 • Weer eens een totaal andere avond. Als bestuur van fanfare St Cecilia zijn wij graag naar jullie toegekomen om te genieten van jullie en onze kookkunsten. Het was heerlijke, gezellige, culinaire avond en we hebben leuk getafeld. Dank aan Dorothé en Gert voor de goede zorgen.
  Mirjam namens bestuur fanfare St. Cecilia Milheeze
 • We hebben het kinderfeestje gevierd van mijn dochter bij het Culinair Centrum. Ze werd 10 jaar en we hebben met 9 meiden een hele leuke middag gehad. Bij binnenkomst werden we al hartelijk ontvangen door gastvrouw Dorothe.  De meiden (en ik ook!) waren direct onder de indruk van de professionele uitstraling van niet één maar wel twee keukens en de zeer sfeervolle inrichting bij het eetgedeelte. De meiden hebben een soep zelf gemaakt en iedereen kon zijn eigen pizza versieren en in de speciale pizza-oven bakken. Ook het toetje mochten ze versieren met heerlijke frambozen, eigengemaakte frambozensaus en natuurlijk slagroom. Ze hebben zelf de tafel gedekt, servetten gevouwen en de kookervaring gedeeld. Kortom een zeer geslaagde middag met veel kookplezier en natuurlijk ook een lekker 3-gangenmenu als beloning! Ik denk dat voor elke leeftijd koken in zo’n keuken leuk is. Dorothe is een prima gastvrouw. Ze is heel enthousiast en schiet overal te hulp als het nodig was. Topfeestje, veel complimentjes van de kinderen gehad. Ze hebben genoten en mijn dochter vond het TOP!
  Gabrielle
 • Na een goed verzorgde vergadering, hebben we nog even lekker kunnen borrelen, voordat we aan de slag mochten in de keuken voor de Tapas workshop. Iedereen vond het erg leuk om te doen, het eten was lekker en de sfeer was top. Al bij al een erg geslaagde dag. Bedankt hiervoor namens iedereen van Brands Group B.V. uit Deurne.
 • Wij hebben met ons team van 37 personen een geweldige teambuildingsmiddag gehad! Alle collega’s waren enorm enthousiast en staan te popelen om ook thuis deze heerlijke gerechten uit het streekmenu te maken. Zelfs collega’s die niet zo thuis zijn in een keuken hebben ervan genoten en nieuwe dingen geleerd. 
  Namens het hele team van Basisschool De Heydonck in Best: Bedankt!!
 • Met het fietsje naar Aarle – Rixtel voor onze kookworkshop. Wij vonden de kookworkshop erg gezellig. We hebben lekker gekookt en gegeten! De wijn was overheerlijk. Alles was goed georganiseerd. Dit moeten wij nog eens vaker doen.
  De sportievelingen (op enkele na) van de tennisvereniging de Sprenk uit Bakel
 • Gisteren hebben we met 10 collega’s van de zorgboog een Italiaanse kookworkshop gevolgd. Dorothe en Martijn het was geweldig! Bedankt
  Marie-Jose, Zorgboog
 • Wij hebben onlangs met ons eetclubje “de goddelijke huisvrouwen” een zeer geslaagde workshop Thais koken gevolgd. We werden gastvrij ontvangen, zijn goed begeleid tijdens het koken en hebben heerlijk gegeten. Echt een aanrader dus! 
  Groetjes Mendy
 • Als teambuildingsactiviteit hebben collega’s een kookworkshop gevolgd bij Culinair Centrum. Een gezellige en leerzame avond. De recepten zijn nog meerdere keren thuis na gemaakt. Bedankt voor de goede en snelle service. Alles was tot in de puntjes geregeld. 
  Elke Martinali, Rabobank Dommelstreek.
 • Ik  kreeg ‘n uitnodiging om deel te nemen aan een kookworkshop bij het Culinair Centrum in Aarle-Rixtel.
  Ik wist niet wat ik me hierbij moest voorstellen en wat ik hiervan kon verwachten en nog erger…wat werd er van mij verwacht? Ik maakte me zelfs een beetje zorgen, want zo’n kookstér ben ik überhaupt niet.Samen met 10 andere dames, als familie met elkaar verbonden, kaauw, iets minder kaauw en werrum…, hebben we een kerstkookworkshop gedaan. Er ging werkelijk een wereld voor me open en tegenwoordig praat ik thuis dan ook niet meer van: “ik ga koken”, maar zeg: “ik ga wat eten klaarmaken”. Want…da koken van mij stelt niks voor, nu ik kan vergelijken met het “ECHTE” koken. Het was ontzettend gezellig om dit met z’n allen samen te doen én leerzaam, wat wil je nog meer.
  Ik heb me zelfs door chef-kok Jan laten overhalen om een visgerecht  te proeven! en guess what?, die viel nog ins nie tegen! Om de smaak iets te verfijnen had Jan er honing bij gedaan: ge moet mer op ‘t idee komme! ‘t Werkte in elk geval wel. Dorothe en Jan, het was een ongedwongen, leerzame en supergezellige avond, bedankt.
  Franka
 • Wij hebben met de collega’s van BJ Brabant een ontzettend gezellige en leerzame avond gehad!! We hebben enorm gelachen, wat een geduld heeft die Jan!!
  Christel, Bijzonder Jeugdzorg Brabant Helmond e.o.
 • Bedankt voor de gezellige, smakelijke en leerzame avond.Het zag er allemaal erg goed en lekker uit mede dankzij jullie! er waren veel enthousiaste reacties en je leert zo ook nog van elkaars kookkunsten. 
  Team Savant-zorg
 • Hartelijk dank voor de goede service en het lekkere eten. We hebben het weliswaar zelf gemaakt maar jullie hebben de gerechten bedacht. Iedereen heeft genoten en ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Jan was ook erg enthousiast en wist zaken leuk en leerzaam over te brengen. Ik zal jullie zeker aanbevelen als ik hoor dat mensen een soortgelijke activiteit willen gaan doen.
  Luc Laco Deurne
 • Dank jullie voor de leerzame , gezellige en maagvullende avond. Wij hebben de recepten ontvangen en gaan hier zeker nog mee aan de slag! 
  Team Tjerkhiddesstraat Stichting ORO Helmond
 • Wij hebben een goed “gevulde” avond gehad. De reacties van onze groep waren o.a. leerzaam, goede begeleiding, veel plezier,Gewoon een kei goeie avond !
  Martijn, VDL Industrial Modules bv
 • Het was erg gezellig en lekker en zeker voor herhaling vatbaar.
  Inge, Dirks klimmaterialen BV
 • Het was TOP!!! Wij hebben genoten van ons 5 jarig bestaan. We hebben een super dag gehad. Jullie erg bedankt voor jullie gastvrijheid, gezelligheid, lekker eten en receptuur. 
  Je zult maar zo’n zooitje ongeregeld binnenkrijgen:). 
  Dweilorkest Navenant Helmond
 • Hartelijk dank voor de goede zorgen. Het eten was heerlijk en iedereen vond het erg gezellig! Zodra we weer eens wat te vieren hebben komen we graag terug.
  Elke, vrijgezellenfeestje van Kim
 • Nogmaals bedankt voor de goede zorgen, ik heb alleen maar positieve reacties gehad dus het is helemaal top geweest. Iedereen heeft heerlijk gegeten en vond het een leuke opzet om op deze manier samen het diner klaar te maken (zelfs de mannen die nooit koken…) Veel mensen vragen me weer naar de recepten enzo, dus dat is een goed teken! 
  Karlijn Woninbouwvereniging Volksbelang
 • Wij kijken echt terug op een zeer geslaagde avond. Iedereen heeft het heel gezellig gehad en heerlijk gegeten. Ook vandaag heb ik nog vele positieve reacties ontvangen, echt leuk. Dus onze missie is zeker geslaagd te noemen, nogmaals dank daarvoor!
  Helene en Suzanne Woonbedrijf SWS.Hhvl
 • We hebben de avond ervaren als leerzaam, waarbij de ontdekking dat “koken een kunst is” centraal stond bij iedereen. Nogmaals bedankt en we hopen tot ziens!
  Herman en Janneke Brandweer TU/e.
 • Het was een bourgondisch feestje vol gezelligheid en smaakvol eten met 80 personen! Bedankt voor de fijne avond. 
  Team Toermalijn Helmond.
 • Het was een erg geslaagde avond, we hebben genoten met zijn allen.
  Janneke, Vodafone Eindhoven 
 • Hartelijk dank voor de gastvrijheid en geweldige avond die jullie ons bezorgd hebben. Niet alleen de ambiance maar ook de kwaliteit van de producten en gerechten sprak ons bijzonder aan. Chris Theuws, directeur woningbouwvereniging Bergopwaarts
 • Wil je een leuke avond met lekker eten? Koken in het Culinair Centrum, gewoon doen! Carla en Dorothe bedankt!
  Willemijn, SNA Europe BV
 • Geweldige avond gehad 20-2-2013 gezellig, goed verzorgd en heerlijk gegeten. 
  Van Oorschot Mode Helmond.
 • Vrijdag gezellig gekookt en gegeten onder leiding van Chef Jan en gastvrouw Dorothe. Nooit geweten dat we dergelijk talent op de afdeling hadden rondlopen. tot de volgdende keer! 
  Team Master Data Jumbo Supermarkten
 • Ik wil je namens het hele team nogmaals hartelijk danken voor een heerlijk avondje lekker eten, en de gezelligheid.
  Het was superrrrr, onze welgemeende complimenten.
  Behtiye SMO Passages
 • Als eerste hartelijk dank voor de gezellige en lekkere avond. We hebben gelachen en weer wat geleerd,en heerlijk gegeten.
  Namens alle meiden hartelijk dank. 
  Gerrit Dameskorfbalvereniging Midako
 • Bedankt voor de recepten! Ik heb ze direct doorgemaild aan mijn collega’s. Het was gezellig én lekker afgelopen vrijdag. Nogmaals bedankt!
  Esther OBS ‘t Schrijverke.
 • Nog bedankt voor de gastvrije ontvangst en de gezellige avond. Wij hebben ons goed geamuseerd en plezier gehad!
  Irene De Troubadour.
 • We hebben het heel leuk en gezellig gehad en heerlijk gegeten!
  Martine Woningstichting Goed Wonen Gemert
 • Iedereen was super enthousiast!! Het was een geslaagde avond. Ik zou het zeker aanraden bij anderen 
  Angelique afdeling pathologie Elkerliek Ziekenhuis
 • Toch weer iets geleerd vanavond !
  Edward van der Brug
 • Het was weer gezellig en we hebben heerlijk gegeten.
  Riny van de Boogaard
 • Jullie hebben een vijfsterren kookstudio! Alle producten heel vers en alles zuiver en voldoende apparaten aanwezig.
  Willie